Omgeving

Informatie :
X

De B&B ligt in een groene omgeving aan de rand van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Dit verblijf biedt u een romantisch en rustig verblijf met vele uitvalswegen binnen handbereik. Wij geven u graag persoonlijke tips om nog meer te kunnen genieten van de omgeving.

Houdt u van winkelen dan kunt u op steenworp afstand naar Haarlem met het oude stadscentrum waar u de gouden straatjes aantreft met tal van terrasjes en winkeltjes. Het is niet voor niets uitgeroepen tot de beste winkelstad van Nederland. In de prachtige musea zoals het Frans Hals museum en het Teylers museum kunt u cultuur snuiven net als in het oude stadscentrum. Moe geworden, strijk neer bij de vele restaurantjes of ga een bijzonder biertje halen in de Jopenkerk.

De steden Amsterdam en Leiden maar ook Alkmaar zijn zowel per auto als met de trein eenvoudig te bereiken. Amsterdam onze prachtige hoofdstad met zijn beroemde grachten en natuurlijk het Rijksmuseum kunt u vanuit onze B&B goed bezoeken per openbaar vervoer terwijl uw auto (gratis) bij ons blijft staan.

Liever de natuur in? Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt uitgestrekte duinen met vele fiets- en wandelmogelijkheden. De grootste golfbaan van Europa bereikt u in 20 minuten. U kunt ook heerlijk relaxen in een nabij gelegen spa, of lekker uitwaaien aan de mooie stranden van Bloemendaal of Zandvoort. ’s Avonds bij ondergaande zon met uitzicht op zee nog een hapje eten? Wij kunnen u voorzien van uitstekende bezoekadressen.

 

 

Landgoed Elswout op loopafstand.