Voorwaarden

Geachte gast,
X

Wij doen er alles aan u een plezierig verblijf te geven en uiterste zorg te besteden aan de voorbereiding hiervan. Graag maken wij u er op attent dat wij een aantal voorwaarden/regels hebben, graag uw aandacht hiervoor.
x

Annulering :

U mag tot 21 dagen voor het verblijf kostenloos annuleren. Daarna brengen wij het reserveringsbedrag in rekening. Bij vragen hiervoor uw begrip omdat wij andere gasten afzeggen. Wel proberen wij altijd de kamer opnieuw te boeken, mocht dit zo zijn dan nemen wij contact met u op. Wij verzoeken u vriendelijk om ook zorgvuldig om te gaan met afzeggingen.
x

Honden :

Honden zijn meer dan welkom. Maar graag vooraf contact met ons. Wij stellen een maximum van 2 honden en behouden ons het recht voor om niet alle honden of rassen te accepteren, omdat andere gasten geen overlast mogen hebben. Wij rekenen 10 euro per hond per verblijf voor extra schoonmaakwerkzaamheden, immers de gasten na u willen weer een kamer alsof zij de eerste gast zijn die hem gebruiken, schoon en fris! Dus honden toegestaan, mits er vooraf contact is geweest.